Logo proost slackx

Piano Stemmen

Bent u op zoek naar een pianostemmer?

Elke piano dient minimum elk jaar gestemd te worden om een stabiele toonhoogte van 441 Hz te behouden. Bij intensief pianospel is het aangeraden om elke zes maanden de piano te laten stemmen. Wij stemmen in heel Vlaanderen aan 90 euro inclusief BTW en verplaatsingskosten.
In de stemming is steeds een klein nazicht inbegrepen zoals het afregelen van de pedalen en het wegwerken van luie toetsen (zolang er niet meer structurele problemen aan het licht komen). Reserveer op tijd uw stembeurt; in drukke periodes is een wachttijd van 2 weken geen uitzondering.

Wij stemmen piano's van alle merken; Yamaha, Kawai, Steinway, Gaveau, Erard, Schimmel,…

De leeftijd van uw piano doet voor ons niet ter zake, wij nemen graag zowel nieuwe als oude piano’s onder handen. Indien uw piano niet meer stembaar is, laten wij u dit altijd weten. Tot slot stemmen wij uiteraard zowel buffetpiano’s als vleugelpiano’s, steeds met dezelfde zorg en kwaliteit.

Heeft u een pianostemmer nodig voor een concert of een evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stemmen ook piano's in het weekend en ‘s avonds.

De pianostemmer is niet enkel actief in Antwerpen, maar in heel Vlaanderen!

Proost - Slackx

Bij Proost – Slackx kan u terecht om uw piano te laten stemmen, onderhouden en restaureren. Daarnaast bieden we zowel nieuwe als tweedehandse piano's te koop aan. Onze specialisatie is het restaureren van buffet- en vleugelpiano’s met grote historische waarde.

Wij zijn actief in heel Vlaanderen. Ons atelier, waar we piano’s restaureren, bevindt zich in Berchem, Antwerpen.

Contact

Piano-Atelier Proost-Slackx
Apollostraat 43, 2600 Antwerpen, Belgium