Logo proost slackx

Piano's kopen / huren

Na meer dan 10 jaar te specialiseren in het restaureren van piano's, hebben we in 2018 de stap genomen om ook een winkel te beginnen waarin we zowel nieuwe als tweedehandse piano's aanbieden. Omdat we kwaliteit boven kwantiteit verkiezen, hebben we de vrijheid al onze piano's zorgvuldig te selecteren. Als u bij ons een piano koopt, doet u dat niet in een magazijn met honderden piano's, maar wel in een aangename, akoestisch correcte ruimte, gevuld met enkel piano's waar we zelf voor honderd percent achter staan. Niet enkel de door ons gerestaureerde piano's, maar ook elke jong-tweedehandse en zelfs elke nieuwe piano is door ons afgeregeld, geïntoneerd en gestemd.

Al onze piano´s zijn ook verkrijgbaar via onze huurkoop-formule, die het mogelijk maakt meteen, vanaf het begin van uw carrière, op een degelijk instrument te spelen.

Proost - Slackx

Bij Proost – Slackx kan u terecht om uw piano te laten stemmen, onderhouden en restaureren. Daarnaast bieden we zowel nieuwe als tweedehandse piano's te koop aan. Onze specialisatie is het restaureren van buffet- en vleugelpiano’s met grote historische waarde.

Wij zijn actief in heel Vlaanderen. Ons atelier, waar we piano’s restaureren, bevindt zich in Berchem, Antwerpen.

Contact

Piano-Atelier Proost-Slackx
Apollostraat 43, 2600 Antwerpen, Belgium